top of page

Herra vapauttaa ja pelastaa!

"Minä käännyin Herran puoleen, ja hän vastasi minulle. Hän vapautti minut kaikesta pelosta. Ne, jotka katsovat häneen, säteilevät iloa, heidän kasvonsa eivät punastu häpeästä. Minä olin avuton ja huusin apua. Herra kuuli minua ja pelasti minut kaikesta hädästä." ps. 34:5-7

Meillä on ihana Herra! Hän vapauttaa pelosta ja pelastaa hädästä, saat säteillä iloa! Mitä sinun sydämelläsi on tänään? Luota Herraan ja luovuta hänelle kaikki pelko ja hätä. Hän kuulee sinua, vastaa sinulle, vapauttaa ja pelastaa sinut ei vain yhdestä vaan KAIKESTA pelosta ja KAIKESTA hädästä. Amen!

Siunausten sadetta päiväänne!!! 💝 Odetta

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page