Ajankohtaista Kuningaskunnasta!

 

Jeesus sanoi: ” Jumalan valtakunta on sisällisesti teissä!” (Luuk. 17:21) ja vielä: "Etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja Hänen vanhurskasta tahtoaan." (Matt 6:33) Jumalan valtakunta on jo tullut lähelle. Meille on annettu Jumalan valtakunnan salaisuus.

 

Taivaassa valmistellaan Jeesuksen toista tulemusta. Me olemme morsian, jonka hän on kutsunut omakseen. Kaikki tämä saa aikaan sen, että haluamme valmistautua ottamaan häntä vastaan, mutta myös viemään eteenpäin hänen valtakuntaansa maanpäällä. Se koskettaa ensin meidän sydäntämme ja sitten perhettämme, kaupunkiamme, maatamme ja aina maan ääriin saakka.

 

Me Aglowna haluamme olla kaikessa tässä mukana! Valmistautua, valvoa ja rukoilla. Jakaa sanaa, joka muuttaa ihmisiä ja olosuhteita.

 

Alkaneen vuoden aikana järjestämme erilaisia koulutuksia ja kohtaamisia aikaan sopivalla tavalla. Kevään tapahtumat ovat kaikki zoomissa.

 

• Maaliskuussa Jan Cedercreutz. Hinta: ilmainen jäsenille, muut 10e * * * * *

 

• Huhtikuussa Johanna Tunturipuron 3 kerran zoom aiheesta Erottaminen.

- Hengellisten aistien harjaannuttaminen on todella tärkeää Jumalan valtakunnassa ja varsinkin tässä ajassa.

- Opetus alkaa Hebr 5:14 pohjalta: vahva ruoka on niitä varten, joiden aistit tottumuksesta ovat harjaantuneet erottamaan hyvän pahasta.

 

Hinta jäsenille 15e ja muut 25e * * * * *

 

• Toukokuussa. Aglown vuositapahtuma 15.5.2021

- Puhujina Tuija Valtanen ja Antero Laukkanen.

- Saamme kuulla ajankohtaisista asioista Israelissa ja maassamme Jumalan valtakunnan näkökulmasta katsoen.

 

Hinta jäsenille 10e ja muut 20e

 

Maksamalla jäsenmaksun 27e ja ilmoittamalla yhteystietosi www.aglow.fi -sivuston kautta (Yhteystiedot: Ota yhteyttä), saat alennuksia tapahtumista ja ajankohtaisia sähköpostikirjeitä. Tärkeää, että laitat myös postiosoitteesi, niin tarvittaessa saamme sinuun myös sillä tavalla yhteyden. (Pieni yllätys on tulossa postitse jokaiselle päivityksen tehneelle.)

 

Ohjeet tapahtumien ilmoittautumiseen sekä maksuun lähetetään sähköpostilla myöhemmin.

 

Huom! Jäsenmaksu pitää olla maksettuna ennen zoom-tapahtumiin ilmoittautumista.

Paikallisten Aglow-ryhmien tapahtumia ja ilmoituksia voit seurata alla olevia linkkejä klikkaamalla! (Ilmoitukset ryhmäsi tapahtumista voit lähettää osoitteeseen aglow.fi@gmail.com)