top of page

Mikä on Aglow International?

 
”Olkaa hengessä palavat ja palvelkaa Herraa. - Be aglow and burning with the Spirit, serving the Lord” Room 12:11 

 

Aglow on kansainvälinen, yhteiskristillinen naisjärjestö, mihin myös miehet ovat 
tervetulleita. Vuonna 1967 neljä naista rukoili yhdessä Seattlessa  USA:ssa, 
työnäkynä kansainvälinen naisjärjestö ja siitä järjestö sai alkunsa.

 

Tänä päivänä järjestö toimii 170 maassa ja on yksi maailman suurimmista kristillisistä naisjärjestöista, johon kuuluu 4600 ryhmää ja 21000 johtajaa, jotka tavoittavat noin 1,7 miljoonaa naista vuodessa.

 

Voit tutustua Aglow Internationalin kansainväliseen toimintaan tästä.

 

Suomessa Aglow International on perustettu 1989 ja toimintaa on yli 20:llä paikkakunnalla.

Jokainen meistä tarvitsee rakkautta, anteeksiantamusta, hyväksyntää, ymmärrystä ja tarkoitusta elämälleen. Elämämme syvin tarve on oppia tuntemaan Jumala ja saada vastaanottaa Hänen rakkautensa ja anteeksiantamuksensa Jeesuksen Kristuksen kautta.

Haluamme johdattaa naisia Jeesuksen luokse, olla evankeliumin, ilosanoman viejiä ja Jumalan työtovereita, sekä rohkaista naisia elämään Pyhän Hengen voimassa.

 

Aglown Internationalin rukousmandaatit:

  •  Aglow kunnioittaa naisia ja miehiä yhtäläisesti, niinkuin Jumala on heidät luonut ja rukoilee, että heidän väliset suhteet eheytyvät, ja että he saisivat palvella Jumalaa sekä rinnakkain että erikseen. ”Hän loi heidät mieheksi ja naiseksi ”1 Moos.5:2
  • Aglow haluaa tukea Israelia ja seistä juutalaisten rinnalla. ”Sillä pelastus nousee juutalisten keskuudesta” Joh 4:22

 

  • Aglow rakastaa Ismaelin tyttäriä ja rukoilee heidän puolestansa .”Ja minä toteutan myös sen, mitä pyysit Ismaelin puolesta. Minä siunaan häntä” 1 Moos 17:20

 

Miten Aglow International toimii Suomessa?

 

Paikalliset ryhmät ovat Aglown selkäranka.

Ryhmät ovat joko yhdistyksiä, kynttiläryhmiä tai pienryhmiä. Jokainen ryhmä on ainutlaatuinen ja niiden tavoitteena on toimia Jumalan johdatuksessa ja palvella naisia omalla paikkakunnallaan. Ryhmät myös kannustavat naisia toimimaan aktiivisesti omissa seurakunnissaan.

Useimmiten ryhmät järjestävät kerran kuukaudessa tilaisuuksia, jotka ovat avoimia sekä naisille että miehille. Ne kokoontuvat kahviloissa, kouluissa tai kerhotiloissa. Pienryhmät voivat myös kokoontua kodeissa. Illoissa on ylistystä, opetusta, todistuksia ja rukouspalvelua. Yleensä tilaisuuksiin sisältyy myös tarjoilua.

Yhteystiedoista voit tarkistaa löytyykö paikkakunnaltasi Aglow ryhmää.

Tämän lisäksi järjestämme kansallisia konferenssejä ja koulutustilaisuuksia, jotka ovat kaikille avoimia. Näistä kerromme aina täällä kotisivuillamme.

 

Jos sinun paikkakunnaltasi ei löydy Aglow ryhmää, niin voit olla mukana aloittamassa sellaisen. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää.

 

Miten liityt Aglown International Suomen jäseneksi

Aglow on järjestö jossa kaikki työ tehdään vapaaehtoistyönä. 

Jäseneksi liittyminen ei edellytä paikkakunnalla toimivaa ryhmää, vaan voit tulla mukaan lähettämällä yhteystietosi ja maksamalla vuosittaisen jäsenmaksun €27.

Pankkitiedot FI 95 5710 7020 0783 79. Laitathan viestikenttään etu- ja sukunimesi.

Jäsenmaksun maksettuasi lähetäthän sähköpostitse Aglowlle yhteystietosi (nimi, email osoite, postiosoite, ja puhelinnro), osoitteeseen aglow.fi@gmail.com 

Näin olet perillä toiminnastamme  kerran kuukaudessa ilmestyvän jäsenkirjeen muodossa sähköpostin kautta.

Kotisivuilta löydät tiedot konferensseistamme ja koulutustilaisuuksistamme. Olet mukana rakentamassa kansainvälistä evankeliumin eteenpäin viemistä ja rukousverkostoa.
Aglow International Finland
 kansallisen hallituksen edellinen puheenjohtaja Kristina Turner (vas.) ja nykyinen puheenjohtaja
Merja Lyytikkä (oik.)
bottom of page