top of page

Hei kaikki rakkaat Aglow-naiset, shalom!

Tuli minun vuoroni kirjoittaa kuukausikirje. On tapahtunut kaikenlaista elämässämme, mieheni sairastui 2013 vakavaan muistisairauteen, oikeastaan kahdenlaiseen. Pahempi on Lewyn kappaletauti, toinen alzheimer. Toisessakin olisi ollut tarpeeksi, mutta että molemmat. Tässä on taisteltu eteenpäin Jumalan avulla. Ilman Häntä olisin varmasti jo palanut loppuun. Mutta kun Jumala sallii meille vastoinkäymisiä, Hän antaa voimaa myös kestää ne. Mutta emme ole antaneet periksi, rukoilemme Jeesukselta paranemista edelleen luottaen Hänen lupaukseensa parantaa kaikki sairautemme. Tästä pääsenkin asiaani. Olen huomannut, että kaikkialla opetetaan rukouksen voimasta. Viimeksi Roomassa Euroopan Aglown johtajien konferenssissa saimme opetusta väkevästä rukouksesta. Siellä puhui juutalainen Asher Intrater kannustaen meitä rukoilemaan. Hän on varma, että Aglow on Jumalan ase. Jumala on siunannut tätä liikettä runsaasti. Asher on varma, että me Aglow-naiset saamme suuria voittoja rukouksiemme avulla. Olen aivankuin uudelleen syttynyt rukoukselle, josta muuten vihollinen ei tykkää ollenkaan. Se yrittää kaikenlaisia esteitä pystyttää, väsymys salakavalasti yrittää vallata jne. Meidän tulee murtaa nämä esteet. Jumalan sinetti on päällämme, me voitamme tämän maailman hyökkäykset, koska meillä on voitto Jeesuksen Kristuksen ristin kautta! Me pysymme virrassa ja Jumalan Valo loistaa meistä, kun elämme Jeesuksen opetusten mukaan. Meidän tulee tehdä parannusta, pyytää syntejämme anteeksi, antaa anteeksi meitä vastaan rikkoneille ja pyytää anteeksi. Silloin saatanalla ei ole aseita meitä eikä rukoustamme vastaan. Lisäksi lukekaa Raamattua, sieltä saatte voimaa ja viisautta. Jumala on antanut meille aseen - rukouksen. Me voimme muuttaa Suomen suunnan rukouksen avulla. Nyt on aika nousta taistelemaan Suomen puolesta. Jumala tulee muuttamaan meidän kauttamme perheemme, seurakuntamme, paikkakuntamme elämän, talouden, uskon, tehtaat, koulut. Kaikki voi Jumala muuttaa. Jumala odottaa innokkaana rukouksiamme voidakseen vastata meidän rukouksiimme. Jopa television koteihimme tuomat väkivaltaiset ja epätodelliset sarjat, elokuvat, dokumentit ym, joihin on salakavalasti ujutettu ajatustemme koulutusta muuttamaan mieliämme mm. homojen suhteen, joista on tehty aivankuin vaihtoehto varsinkin nuorille ja lapsille. Näihin voimme puuttua kestävän ja jatkuvan rukouksen avulla. Nyt ei voimalla ja väkivallalla voi mitään, mutta rukouksillamme voimme avata ovet Jeesukselle ja Hän todella haluaa tulla auttamaan. Aglow on rukousten talo. Kun yhdessä, pienissä tai suurissa ryhmissä kokoonnumme säännöllisesti rukoilemaan, tulemme kestävällä rukouksella saamaan ihmeitä aikaan! Jumala itse johtaa meitä. Jeesus haluaa voimakkaasti Sanansa mukaan auttaa meitä. Pyydänkin teitä rakkaat siskot, alkakaa rukoilla! Tulette näkemään, miten Herra vastaa ihmeellisesti. Yllä onkin teille jo aika tavalla rukousaiheita. Rukoillaan siunausta ja suosiota, armoa ja rakkautta ja Sanan Valoa maamme ja Euroopan ylle. Jumala voi näyttää muutakin rukoiltavaa, kun pyydätte. Armolahjat virittyvät uudelleen, Hän antaa teille anoessanne lisää "työkaluja". Rukoilkaa toistenne puolesta. Lopuksi, muistakaa rukouksissanne kevätkonferenssiamme 19 . 20.3.2016 Viv amossa, jonne tulevat puhumaan Edda Swan Islannista miten muutamme ajatuksiamme sekä Niilo Närhi Avainmediasta kertomaan, miten kohdata muslimeja. Muistetaan heitäkin rukouksissamme.

Toivotan teille kaikille Jumalan siunaamaa kevättä, nähdään Vivamossa! Be ahava Saila

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page