top of page

Ystäväkirje maaliskuu 2021 "Luota Herraan"

Hei!


Paavali kirjoitti Korinttilaisille, että puhe rististä on hulluutta niiden mielestä, jotka joutuvat kadotukseen, mutta meille se on Jumalan voima, siis meille, jotka uskomme. Sen voima on lunastava rakkaus meitä kohtaan!


Pietari oli nuotiolla lämmittelemässä, kun Jeesusta vietiin kuulusteltavaksi. Hänen sydämensä oli pelokas ja arka. Täynnä hämmennystä ja ihmetystä. kuitenkin sen verran rohkeutta, että uskalsi olla paikalla. Kukon laulu ja Jeesuksen katse sai hänen tunnereaktionsa äärimmilleen. Niin pettynyt hän oli itseensä. Oma uho oli poissa ja hän meni itkien pois, katkerasti itkien.


Jeesus nousi kuolleista. Hänen lunastava rakkautensa ristillä toi täyden muutoksen. Hänen ennen kokematon voimansa, kun hän riisti avaimet kuolemalta ja tuonelalta! Pietari sai nähdä hänet! Kuitenkin hän halusi palata vanhaa polkua kalastajaksi, sen hän ainakin osaisi tehdä hyvin. Kalaa ei kuitenkaan tullut, mutta rannalla olija sanoo ne samat sanat, jotka hän oli ennenkin kuullut. Heitä vielä verkot, oikealle puolelle. Saalis oli varma ja silloin Pietari tunnisti hänet.


Rannalla oli uusi nuotio. Uusi mahdollisuus. Uusi sitoutuminen ja rakkauden tunnustus. Uudet mahdollisuudet. Nyt Jeesuksen oli sen järjestäjä. Siinä oli kaikki, huolenpito, ruoka ja saalis sekä läsnäolo.


Tänä pääsiäisenä tahdon rohkaista sinua Psalmin 27 sanoin: ” Luota Herraan! Ole luja, pysy rohkeana. Luota Herraan!” Pidetään kiinni sovituksesta ja sovittajasta!


Oikein siunattua Jeesuksen ylösnousemus juhlaa!


Rakkain terveisin, Merja

Comments


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page