top of page

Ystäväkirje Helmikuu 2021 "On aika nousta!"

Ystäväkirje, helmikuu 2021

Hei, kaikki Aglow-siskot! Lumikiteet kimmeltävät timanttien lailla, kun auringonsäteet osuvat niihin. Valkoinen lumi aivan häikäisee hiihtoladulla. Maisemat ovat tosiaan kuin postikortissa!

Olemme eläneet hyvin erikoisen ajan ja olosuhteet ovat saattaneet lannistaa, tuoda pelkoa ja ahdistusta. Esivalta on ohjeistanut meidät pieniin poteroihin, erilleen muista. Elämä tuntuu joskus jotenkin nukkavierulta, yksitoikkoiseltakin.

Meidän ei tule kuitenkaan jäädä siihen pysyvästi. Nyt on aika nousta, kohottaa katseemme ja sydämemme Jeesukseen - uskomme alkajaan ja täyttäjään. Meille ei ole annettu pelkuruuden henkeä, vaan voiman, rakkauden ja terveen harkinnan henki. Meille on lahjoitettu kaikki, mitä elämiseen ja jumalisuuteen tarvitaan Hänen tuntemisensa kautta. Jeesus haluaa tehdä uutta jokaisen elämässä. Hän haluaa pukea meille juhlapäähineen tuhkan sijaan ja ylistyksen vaipan masennuksen hengen sijaan. Laitetaan kruunu päähän ja kuljetaan tietoisina siitä, keitä me olemme.

Valitaan elämä ja antaudutaan Pyhän Hengen tuulien puhdistettavaksi ja raikastettavaksi. Annetaan Hänen valaista ajatuksemme ja tiemme eteenpäin. Ties mitä hyvää ja ihmeellistä on tulossa. Iloitaan matkastamme, me kuninkaan tyttäret! Eijariitta Hurri

Kouvolan kynttiläryhmä • Ohessa linkit 9.2.21 Kouvola Aglow naistenillan puheista

https://youtu.be/UzQmyrHGKlI

Tuija Valtanen osa 1 https://youtu.be/4qGTBL_ZCq4 Kannattaa kuunnella!

Comments


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page