top of page

Oliko se uskon koetus?!

Oliko se uskon koetus?!

Olen töissä Someron kaupungilla varahenkilöstössä. Työpisteet vaihtelevat päivittäin. Pyydän päivän alussa Pyhää Henkeä johdattamaan kohtaamisissa ja auttamaan palveleman ihmisiä heidän tarvitsemallaan tavalla.

Perjantaina olin palvelukodin yksikössä aamuvuorossa. Avatessani huoneen oven näin Parkinssonin tautia sairastavan vanhuksen. Hänellä oli voimakas pakkoliike kohtaus päällä. Sairaus väänsi hänen kasvojaan, kädet tekivät vääntävää liikettä. Kyselen hänen vointiaan. Hän kauhistelee sairauttaan ja näitä pakkoliikkeitä. Aloitamme keskustelun…

Hän sanoo:” Olen rukoillutkin Jumalaa.”

Kysyn:” Mitä pyysit?”

Hän vastaa:” Että Jumala parantaisi minut”

Siinä tunsin itseni niin pieneksi, sydämeni huokaisi: ” Pyhä henki mitä sanon? Minulla ei ole uskoa sanoa sairaalle, että paranet!!”

Asukas jatkaa: ” Mutta Jumalalla on niin paljon lapsia, ettei Hän kaikkien luokse ehdi.”

Johon vastaan: ” Siellä sanotaan, että Jumala on tietoinen jopa hiustemme lukumäärästä.”

Valtava sääli valtaa sydämeni. Mietin mitä tulisi nyt tehdä. Kyselen Hengeltä, ei selvää vastausta. Menen istumaan asukkaan sängylle ja otan hänen molemmat kätensä käsiini ja hän katsoo minua silmiin. Rukoilimme yhdessä Isä meidän rukouksen. Ja siinä hänen keskittyessään pakkoliikekohtaus hiljenee.

Hän sanoo:” Hyvä kun kuuntelit, eikä sinulla ollut kiire.”

Kyselen että maistuisiko nyt aamupala. Hänelle ei maistu kahvi, ei leipä mutta kun kerron että on maitoon keitettyä kaurapuuroa, sitä hän haluaa. Syötän sen hänelle voinokareen kera. Päiväraportilla saan tietää, että asukas ei ole koskaan syönyt puuroa täällä asuessaan. Mietin, saiko hän maistaa jotakin mikä ei ollut tästä maailmasta?

Jumala:” Uskoni on niin heikko. En pystynyt julistamaan hänelle terveyttä nimessäsi. Olinko kuitenkin lähettilääsi. Mikä lopulta on vastuuni? Asukas oli itse pyytänyt Jumalalta paranemista, sehän on silloin sinun vastuullasi.”

Aglown tehtävä on viedä Jumalan valtakuntaa sinne missä olemme. Sillä Hänessä me elämme, olemme ja liikumme. Pyhän Hengen johdatus on kanssasi tänäänkin!

Kulje Hänen siunaamanaan kaikkialla, minne Hän sinut johdattaa. Hän tuntee sinut ja tietää kaiken varustuksen, jonka on sinuun laittanut. Älä epäile Hänen suuruuttaan!

Olet arvollinen viemään mukanasi Hänen valtakuntaansa!

Ole siunattu, Jeesuksen nimessä!

Merja

Aglow pj.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page