top of page

Hei kaikki rakkaat aglownaiset, shalom!

Tässä kirjoittelen teille ystävänkirjettä. Minulle on tapahtunut niin paljon kahden vuoden aikana, että en oikein tiedä. miten aloittaisin. Miehelleni diagnosoitiin Lewyn kappale- ja alzheimer muistisairaudet 2013 ja olin omaishoitajan neljä vuotta. Olin niin kiinni hänen hoidossaan, huolestunut, ja ahdistunutkin, kun koko ajan hän heikkeni, miehinen mies on yhtäkkiä avuton ja toisesta riippuvainen. Mutta ihmeellisesti Jumala antoi voimia. Mieheni oli lähes koko ajan hyväntuulinen, halusi mennä seurakuntaan ja kyläilemään ja sain kutsua ystäviä meille. Apuna oli myöskin kaksi tytärtämme ja poikamme, joten pääsin myös yksin virkistäytymään. Kaksi viikkoa ennen hänen kuolemaansa sain Herralta kehoituksen mennä seurakuntaamme aamurukouskokouksiin. Siitä alkoikin muutos minun elämääni. Sain vahvistua uskossa, sain lohdutusta ja kokea Jumalan läsnäolon hoitavan voiman. Olen niin kiitollinen Jumalalle Hänen johdatuksestaan. Edelleen käyn rukouskokouksissa ja toivon,että mahdollisimman moni löytäisi rukouksen tien. Sitä kautta Herra pääsee hoitamaan meitä. Olimme Toledossa Aglow-konferenssissa tammikuun lopulla ja Herra antoi siellä minulle profetian, jonka haluan jakaa teille. Huomasin, että se kosketti minua syvältä ja sain muistoja mieleeni häpeästä, jota olen "potenut" lapsuudesta lähtien. Ja olen todennut, että erityisesti meillä suomalaisilla on häpeää, joka on tullut kasvatuksesta, mutta myös muita teitä. Nyt Jumala haluaa hoitaa meitä. Pyydän, että otatte profetian myös itsellenne ja annatte Jumalan hoitaa haavoja ja ottakaa vastaan Hänen rakkautensa! Profetia on myös tulevaan 6. - 7.4. Tampereen konferenssiin Jumalan ilmoitus. Konferenssin nimi om UUSI LUOMUS. Uskon, että Jumalalla on oikein erityinen ilmestyminen siellä. Lähdetään kaikki ottamaan Herran rakkaus ja hoito vastaan. Profetia Toledossa 18.1.2019 saanut Saila Lehto: Kuinka monta vuotta vihollinen on saanut sinut häpeämään. Kuinka monta vuotta vihollinen on varastanut sinun elämästäsi valheillaan, tuomiten sinut ja saanut sinut hylkäämään minun täydellisen rakkauteni. Häpeä olemuksestasi,syvä häpeä, on saanut sinut hylkäämään itsesi ja elämäsi. Kuinka paljon rakkautta olet jäänyt saamatta, kuinka paljon rakkautta on jäänyt antamatta, koska olet hyljännyt itsesi ja minun rakkauteni. Kuinka paljon rakkautta olet jäänyt kokematta. Rakkaani, minä rakastan sinua, rakastan täydellisellä rakkaudella. Olet minulle rakas, täydellinen minun omani. Rakastan ja kunnioitan sinua. Olet silmissäni täydellinen. Haluan hoitaa hylkäämisen tuomat haavasi, toisten aiheuttaman häpeän.Haluan hoitaa tuota pikku tyttöä, joka jäi rakkautta ja täydellistä hyväksymistä vaille. Haluan hoitaa haavasi.Katso minä teen uutta. Nyt se puhkeaa taimelle. Olet oleva kuin uusi luomus. Häpeä saa väistyä, itsesi hylkääminen saa väistyä. Annan sinulle rakkautta. Hoidan sinua rakkaudellani. Salli minun tulla hoitamaan haavasi. Tulet olemaan kuin uusi luomus, kun menet kotiin. Olen sinun kanssasi. Jumala siunatkoon teitä kaikkia. Be ahava Saila

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page