top of page

Kiitoksen ja unelmoinnin aikaa

Rakkaat Aglown ystävät!

Olemme saaneet aloittaa armonvuoden 2019. Minulle vuoden aloitus on aina kiitoksen ja unelmoinnin aikaa. Kiitos perheestä, kiitos ystävistä kiitos Aglow työstä joka on antanut niin monenlaisia eväitä elämääni. Viime vuoden syksyllä jäin eläkkeelle. Se on ollut sekä ihmetyksen, että kiitoksen aihe. Päiväni täyttyivät pian muistisairaan äitini asioiden hoitamisesta ja lisäksi olen saanut hoitaa kahta lastenlastani.

Tästä vuodesta ajattelen, että saan aloittaa puhtaalta pöydältä, kääntää uuden puhtaan sivun elämässä. Millä elämäni päivät täytän. Mitä unelmia ja toiveita on tälle vuodelle. Mikä on Jumalan tahto ja suunnitelma minun elämälle. Tämä kaikki avautuu vasta kuluvan vuoden aikana.

Tämän vuoden haluan aloittaa Jeesus nimeen turvaten lempivirteni sanoin:

On Jeesus nimi ihanin sielulle uskovalle. Se lohdun antaa vaivoihin, tuo rauhan ristin alle. Se rohkaisee ja puhdistaa ja hoitaa särkyneitä. Se uupuneita vahvistaa ja ruokkii nääntyneitä. Se nimi kallioni on ja linna luja Herran. Sen rakkaus on loputon, muu kaikki viedään kerran. Oi Jeesus, veli ystävä ja paimen kuninkaani ja tieni koko elämä, sua kiitän auttajaani.

Voiko Jumalan rakkautta meitä kohtaan kuvata ihanammin kun virsirunoilija John Newton 1779 kirjaamin sanoin.

Jeesus nimi merkitsee ” Herra on apu, Herra pelastaa” Jeesus on meidän

parantajamme ja ainut turvamme tänäkin vuonna.

Jumalan rakkaus on ikuista. Tämän rakkautta ja armahdusta täynnä olevan Jumalan huomaan saamme jättää itsemme ja elämämme tänäkin vuonna. Uusi alku v. 2019 on turvallista elämää Jumalan lapsena.

Olkoon elämäsi siunattu ja täynnä Jumalan armoa ja lupauksia.

Lämpimin terveisin Hannele Lahtinen

Ps. Toivon, että tapaamme Aglow konferenssissa Tampereella

Huhtikuun alussa. Seuraathan Aglown nettisivuja.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page