top of page

Metamorfoo - Muuttua toisenlaiseksi

HEI! Uskon että kesäsi on ollut lämpöä täynnä. Välillä saimme sitä yltäkylläisestikin. Niin kuin sää, niin meidän elämässämmekin on vaihteluita, suorastaan muutoksia. On pahoja asioita, joiden haluamme muuttuvan ja hyviä asioita, joita emme haluaisi muuttaa. Jotta meissä tapahtuisi kehitystä niin meidän on muututtava molemmissa tahoissa. 2.Kor.3:18 ” Mutta me kaikki jotka, peittämättömin kasvoin katselemme Herran kirkkautta kuin kuvastimesta, muutumme saman kuvan kaltaisiksi kirkkaudesta kirkkauteen, niin kuin muuttaa Herra, joka on Henki.” Sana muuttua on kreikaksi metamorfoo, joka tarkoittaa muuttua toisenlaiseksi, sanasta juontuu sana metamorfoosi, joka tarkoittaa täydellistä muodonmuutosta. Tällaisen muutoksen läpikäy perhosen toukka, joka koteloituu ja sitten muuttuu perhoseksi. Tällaista saman kaltaista prosessia me käymme elämässämme. On muuttumisen jaksoja. Toukka luottaa suojaväriinsä, samoin mekin saamme luottaa Jumalan uskollisuuteen, joka on kilpi ja suoja elämässämme. Saamme syödä sanaa ja kasvaa. Saamme kuulla hyviä sanomia ja olla täynnä innostavaa liikettä. Yhtäkkiä kaikki pysähtyy ja alkaa hiljaisuus. Ulospäin ei näytä tapahtuvan mitään. On kotelovaihe. Kuitenkin sisimmässä, siellä elämän ytimessä Jumala luo uutta. Älä pelkää hiljaisuutta, se valmistaa uuteen. Ota peite pois, Hän haluaa kuulla äänesi ja nähdä kasvosi. kerro Jumalalle syvimmät kipusi ja unelmasi. Kun aika on täysi alkaa näkyvä vaihe. Kuoresta ponnistaa esiin mitä kaunein olemus! Muistetaan se, että jokaisella vaiheella on alku ja loppu piste. Sen Jumala määrittää ja Hän valvoo sen toteutumista. Hänellä on kaikki hallinnassaan. Sana lupaa, että kaikki kääntyy niiden parhaaksi, jotka Jumalaa rakastavat. Ja vielä, kaikki minä voin Hänessä, joka minua vahvistaa. Hän antaa meille tulevaisuuden ja toivon. Jatkuu sivu 2. Rukous: Jumala , Luojani ja Auttajani! Luo minuun puhdas sydän, vain sinä voit sen tehdä ja anna minulle uusi vahva Henki että voin vaeltaa sinun teitäsi totuudessa. Anna kestävyyttä ja kärsivällisyyttä. Jeesus, kiitos että saan luottaa täytettyyn työhösi. Aamen.

AGLOW INFOA: UUSI LUOMUS -TAPAHTUMAT: tarkemmat tiedot aglow.fi sivustolla Uusikaupunki 22.9.2018 klo 11-18. Kuuntelevaa rukousta ja ylistystä.

Paikka. Hell.srk Ylinenkatu 13

Kouvola 13.10.2018 klo 11-18. Sisäisen vapautumisen päivä

Aglown Eurooppa-konferenssi 17-20.1.2019 Espanja Todelo . Tarkemmat tiedot myöhemmin. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä. aglow@gmail.com

Kevään Uusi Luomus 20-v juhla tapahtuma Tampereella Näsinsalissa 6-7.4.2018

TERVETULOA ! KUTSU MYÖS YSTÄVÄSI MUKAAN! Siunausta alkavaan syksyysi! Merja

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page