top of page

Helmi


Olin tässä Helmin päivänä Rauman Aglowssa vierailulla. En tiennyt että on hänen nimipäivänsä, mutta puhuin Helmistä. Tässä muutamia ajatuksia sieltä.

Isällä, Pojalla ja Pyhällä Hengellä ja niin myös taivaallisilla sotajoukoilla oli tuskaa katsella miten heidän aarteitaan käsiteltiin. Kun aika tuli täyteen Jeesus meni Isän luo ja sanoi:” Minä tahdon tehdä sen. Tässä olen, tahdon täyttää tahtosi. Lunastan heidät.” Isä antaa hänelle kehon ja Hän ottaa orjan muodon täyttääkseen lain meidän edestämme. (Hebr.10)

Jo sinä päivänä hän näki sinut, peltoon kätketyn aarteen! Hän näki kaikki sinun ihanuutesi ja halusi lunastaa sinut! Olet aarre! Hän oli niin vihainen varkaalle joka oli tullut varastamaan , tappamaan ja tuhoamaan sinua, helmeä! Hän luopui kaikesta omastaan ostaakseen meidät. Arvoa voidaan myös mitata sillä miten paljon ollaan valmiita maksamaan jostakin. Hän oli valmis antamaan kaiken. Sinulle on ehkä uskoteltu että kaikki tapahtui siksi että sinä olet niin häpeällinen, paha tai kauhea. EI! Hän halusi juuri sinut sen hengen vuoksi jonka oli sinuun laittanut, sinun ihanuutesi tähden. Hän kaipasi sinua.

Huomaathan luopua negatiivisuudestasi itseäsi ja elämääsi kohtaan jotta helmesi loiste olisi parhaimmillaan. Hän antaa itsestään sinulle lahjana yhä tänään. Oli olosuhteesi tai tilanteesi millainen tahansa voit sanoa että olet rakastettu. ” Sinun nimesi on oleva Rakastettuni ja maasi nimi Puolisoni, sillä Herra rakastaa sinua ja ottaa sinun maasi puolisokseen.” Jes 62: 4

Hän on lempeä ja nöyrä. Hellästi hän liottaa multapaakkuja ja rapsuttelee niitä pois. Hän viimeistelee työtään samettisella puuterivipalla. Näin sinun kauneutesi puhkeaa kukkaan. Luovuthan siis tänään itsesi tuomitsemisesta Ota peite pois hänen edessään sielusi päältä, ole rehellinen ja puhu hänelle kaikesta ja päästä sitten niistä irti. (2kor 3:18) Anna Hänen sanansa uudistaa mielesi ja ylistä Häntä hänen ihmeellisistä teoistaan.

Nouse kalleimpani, kauneimpani, tule kanssani ulos. Talvi on mennyt, sade on laannut, se on kaikonnut pois. Kukat nousevat maasta, laulun aika on tullut, joka puolella huhuavat metsäkyyhkyt.

Kyyhkyni kallion kätkemä, vuoren seinässä lymyävä, anna minun nähdä kasvosi, anna minun kuulla äänesi, sillä sinun äänesi on suloinen, ihanat ovat sinun kasvosi. ( laulujen laulu 2)

Olet aarre, ihana helmi Isän aarreaitassa!

Rakkaudella sinua siunaten,

Merja

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page