top of page

Uskalla USKOA!

Rakkaat siskot ja veljet,

Hyvää uutta vuotta!

En tiedä sinusta, mutta vuosi 2016 on ollut minulle ehkä elämäni haastavin ja vaikein. Odotan vuodelta 2017 hyvää satoa, voittoja, hedelmää, helpotusta ahdinkoon! Entä sinä? Ei Jeesus luvannut helppoa elämää, mutta siunattua kyllä, kun kuljemme Hänen kanssaan läpi kaiken, myös laakso-kausien. Ja näin todella kävi minulle ja perheelleni. Vaikka viime vuosi oli painava, ja stressi kantautui mukana tämänkin vuoden puolelle, voimme olla varmoja ettei mikään ole tapahtunut elämässämme tarkoituksetta. Jumala tulee käyttämään vielä ihan kaikkea, myös niitä haastavimpia hetkiä, omaksi kunniakseen, ja meidän parhaaksi.

Rakkaat, arvatkaa mitä? Herra näytti minulle jotain aivan ihanaa. Hän kysyi minulta, että milloin siirryn toivosta USKOON. Luulin, että olin hienosti uskonut, mutta kun aloin tutkia sydäntäni, huomasin, että puutteita tältä alueelta kyllä löytyy. Kiitos Pyhälle Hengelle Hänen läpivalaisustaan! Usein emme näe rukousvastauksia, koska roikumme vain toivossa, mutta emme koskaan astu pysyvästi uskon "sfääriin". Puheestamme sen kuulee: "Toivottavasti" sitä ja tätä. "Toivon mukaan", tai "voikun toivoisin, että asiat olisivat paremmin". Oletko itse koskaan ajatellut näin, ja toivonut nääntymiseen asti? Minä olen! Nostan molemmat kädet, ja molemmat jalatkin. Monessa asiassa olen vain toivonut ja toivonut, kyllä rukoillutkin, mutta olenko USKONUT?

"Usko on sen todellisuutta, mitä toivotaan, sen näkemistä, mitä ei nähdä." Hepr. 11:1

Näitkö tuon?! Uskossa me astumme askeleen pitemmälle, sillä usko on sen TODELLISUUTTA, MITÄ TOIVOTAAN. Kun sinä toivot jotakin, niin uskossa se asia ON JO todellisuutta sinulle! Usko on sitä, että näet jo hengessä, mitä et näe vielä fyysisillä silmilläsi. Se on USKO, joka siirtää vuoria! Usko törmää täysin järjen päätelmien kanssa!

"..."Totisesti: jos teillä olisi uskoa edes sinapinsiemenen verran, te voisitte sanoa tälle vuorelle: 'Siirry täältä tuonne', ja se siirtyisi. Mikään ei olisi teille mahdotonta." Matt. 17:20

"Totisesti: jos joku sanoo tälle vuorelle: 'Nouse paikaltasi ja paiskaudu mereen!', se myös tapahtuu, jos hän ei sydämessään epäile vaan uskoo, että niin käy kuin hän sanoo." Mark. 11:23

Ilman uskoa on mahdotonta miellyttää Jumalaa, joten Hän selvästikin haluaa, että vaellamme uskon emmekä näkemisen perusteella! Toivoa tarvitaan, koska usko on sen todellisuutta mitä toivotaan. Mutta ei pysähdytä siihen, vaan jatketaan vetten päälle, sisälle USKON ihmeelliseen maailmaan. Mitä kaikkea Jumala onkaan historiassa tehnyt ihmisten uskon tähden! Jumalan lupaukset saavutetaan nimenomaan uskon kautta, halleluja!!

Uskon pitäisi olla uskovaisille tuttu asia, mutta välttämättä aina ei asia ole niin. Itseninkin kohdalla Herra opettaa aina jotain uutta, ja vie syvemmälle, vaikka aihe olisikin 'tuttu'!

Onko Jumala puhunut sinulle jostakin asiasta, tai luvannut sanansa kautta jotakin, jota olet odottanut? Meidän aikataulumme eivät ole Hänen aikataulujaan, mutta jos Hän jotakin lupaa, Hän sen myös täyttää. Pysytään toivossa, mutta aletaan taas USKOMAAN! Uskominen ei tunnu inhimillisesti katsoen mukavalta, koska se tuntuu välillä ihan hullulta, ja epävarmalta, mutta se on ainut tie Jumalan lupauksiin, usko on Jumalan TODELLISUUS, sen tulee olla myös meidän todellisuus! Koetko hengessäsi tämän ilmestyksen aukenevan. Pohdiskele tätä kunnes se aukeaa, näet monet asiat aivan uudelta kantilta!

Siunattua alkanutta vuotta teille jokaiselle, muistetaan kaikki toinen toisiamme rukouksin, ja siirtyköön vuoret edestämme, kun Kuningasten Kuningas meitä johdattaa eteenpäin uskon taipaleellamme.

Blessings,

Odetta

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page