top of page

Ystäväkirje Helmikuu 2021 "On aika nousta!"

Ystäväkirje, helmikuu 2021
Hei, kaikki Aglow-siskot!
Lumikiteet kimmeltävät timanttien lailla, kun auringonsäteet osuvat niihin. Valkoinen lumi aivan häikäisee hiihtoladulla. Maisemat ovat tosiaan kuin postikortissa!
Olemme eläneet hyvin erikoisen ajan ja olosuhteet ovat saattaneet lannistaa, tuoda pelkoa ja ahdistusta. Esivalta on ohjeistanut meidät pieniin poteroihin, erilleen muista. Elämä tuntuu joskus jotenkin nukkavierulta, yksitoikkoiseltakin.
Meidän ei tule kuitenkaan jäädä siihen pysyvästi. Nyt on aika nousta, kohottaa katseemme ja sydämemme Jeesukseen - uskomme alkajaan ja täyttäjään. Meille ei ole annettu pelkuruuden henkeä, vaan voiman, rakkauden ja terveen harkinnan henki. Meille on lahjoitettu kaikki, mitä elämiseen ja jumalisuuteen tarvitaan Hänen tuntemisensa kautta. Jeesus haluaa tehdä uutta jokaisen elämässä. Hän haluaa pukea meille juhlapäähineen tuhkan sijaan ja ylistyksen vaipan masennuksen hengen sijaan. Laitetaan kruunu päähän ja kuljetaan tietoisina siitä, keitä me olemme.
Valitaan elämä ja antaudutaan Pyhän Hengen tuulien puhdistettavaksi ja raikastettavaksi. Annetaan Hänen valaista ajatuksemme ja tiemme eteenpäin. Ties mitä hyvää ja ihmeellistä on tulossa.
Iloitaan matkastamme, me kuninkaan tyttäret!

Eijariitta Hurri Kouvolan kynttiläryhmä

• Ohessa linkit 9.2.21 Kouvola Aglow naistenillan puheista https://youtu.be/UzQmyrHGKlI ​ Tuija Valtanen osa 1 https://youtu.be/4qGTBL_ZCq4

Kannattaa kuunnella!

Ystäväkirje Helmikuu 2021 "On aika nousta!"
bottom of page